Търси в сайта...

Крис Рок отказа да бъде водещ на церемонията по връчването на наградите ''Златен глобус''

Наградите ''Златен глобус'' се завръщат, но кой ще бъде водещ на церемонията все още не е ясно. Оказа се, че организаторите на събитието трудно ще се справят да намерят човек за тази работа.

Куп знаменитости, сред които и Крис Рок, са отказали да бъдат водещи на наградите "Златен глобус" през януари 2024 г. Припомняме, че комикът получи звучен шамар от актьора Уил Смит, когато беше водещ на наградите ''Оскар''. Дали в това се корени отказа му на поканата за водещ на другите най-престижни награди не се знае. Всъщност никой от останалите поканени не е дал ясна причина защо отказва.

За водеща на церемонията е била поканена и комедийната актриса Али Уонг, която участва в сериала Beef на "Нетфликс". Тя също е отказала, като причините отново остават неясни. Покана са получили и водещите на подкаста SmartLess Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет. Техният отговор също е бил отрицателен, но ако се бяха съгласили, те щях да бъдат първото трио от 1993 г., което щеше да води шоуто.

Организаторите възлагали най-много надежди на актрисите Тина Фей и Ейми Полър, които вече са били водещи на церемонията, но те също са отказали. Макар и поканените знаменитости да не аргументират отказите си, източници на CNN твърдят, че това е "неблагодарна работа".

"Не си струва. Има много политика. Не е лесно, в това вече няма нищо забавно", коментират източниците на CNN.

За един начинаещ артист възможността да води наградите "Златен глобус" може да се счита за "шанса на живота", но за една известна личност работата, която често е свързана с негативна реакция на публиката и изисква подготовка, не оправдава усилията, отбелязват още източниците.

Отличията "Златен глобус" дават началото на наградния сезон и са най-престижните след Оскари-те. Те ще бъдат раздадени за 81-и път на 7 януари. С най-много номинации тази година е филмът "Барби" на Грета Гъруиг, следван от "Опенхаймер" на Кристофър Нолан. В телевизионните категории с най-много номинации е драматичният сериал "Наследници".


Свързани новини

Наградите ''Златен глобус''

08.01.2024

Крис Рок отказа, но се появи нов водещ

02.01.2024

Наградите ''Златен глобус'' се завръщат

12.12.2023

Златен глобус 2023: наградените

11.01.2023

Времето явно не лекува

30.08.2022


flash