Дженифър Лопес се забавлява на концертите на Ъшър и Адел в Лас Вегас

Дженифър Лопес за пореден път доказа, че умее да се забавлява - разбира се, с много музика, танци и пеене. Латинодивата явно се оказа голям фен на Ъшър и Адел, а известността ѝ изобщо не ѝ попречи да посети техните концерти и искрено да се забавлява.
 
Изпълнителката на "On the Floor" прекара няколко дни в Лас Вегас. В понеделник 54-годишната певица сподели в Instagram как прекарва своите петъчни и съботни вечери. Първо, посети концерт на Ъшър. Лопес пееше и танцуваше заедно с тълпата на хита на Ъшър "Burn", докато държеше телефона си с включено фенерче, облечена спортно-елегантно в широк черен панталон и късо бяло бюстие, а косата прибрана на нисък кок с два пуснати кичура. 
 
 
Събота вечер също не е време за почивка, когато си в Лас Вегас и Джей Ло знае това. А какво по-хубаво от това да посети шоу и на друг любим изпълнител. Като истински фен тя пя с цяло гърло заедно с Адел на "Someone Like You" на един от поредицата ѝ от концерти "Weekends with Adele". Този път Лопес беше облечена в елегантна дълга рокля и беше сложила златни бижута. Тя не изневери на стила си и отново беше оставила два кичура пуснати, докато останалата част от косата беше прибрана на кок. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
На видеото в Instagram, което певицата е качила, е заснета част, в която Адел първо обикаля сред публиката, а след това се връща на сцената и поздравява своята колежка: "Обичам те, Джей Ло", на което Лопес отговоря, като написа към клипа: "И аз те обичам, Адел!"
 
"До следващия път, Вегас…" озаглави Лопес публикацията си и определи преживяванията си в Града на греха като "Epic Weekend"!

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash