След болницата и началото на турнето, Мадона отново има проблеми със здравето

След като бе изписана от болница и стартира турне, Мадона съобщи на феновете си отново, че не се чувства добре.
 
По време на концерта си в Белгия певицата разказа за неотдавнашния си здравословен проблем, заради който бе хоспитализирана и трябваше да отложи планираните концерти през юни, припомня life.dir.bg.
"Изключително благодарна съм, че ми се даде още един шанс да живея, но искам да ви призная, че не се чувствам добре.", заяви тя и допълни, че е щастлива от факта да е сред любимите си хора и благодари на Бог за цялата любов, която получава. "Наистина го оценявам."
 
Мадона иска Бритни Спиърс да се включи в турнето ѝ
 
Преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното отделение с бактериална инфекция и се бореше за живота си. По нейни думи на по-късен етап, е било "истинско чудо, че е оцеляла". Турнето ѝ бе отложено за лятото, а първата му спирка бе в Лондон.
 
Дъщерята на Мадона с песен-копие на "Frozen"
 
Въпреки че даде големи надежди, че се завръща на сцената и отказа да се залежава, източник сподели пред сп. "Heat", че децата на Мадона се опитват да я накарат да "забави темпото". "Лурдес и Роко от години казват, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с операциите и като цяло се опитва да се държи така, сякаш все още е на 20 години."

Свързани новини

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024

Кралицата на попа падна на сцената

20.02.2024

Мадона отговори на ядосаните фенове

29.01.2024

Мадона отново на съд

22.01.2024

Лурдес Леон е достойна щерка на майка си

20.10.2023


flash