Краят на една епична любов - след 45 години брак Мерил Стрийп и съпругът ѝ се разделиха

Холивудските бракове рядко продължават дълго време. Този между Мерил Стрийп и Дон Гъмър беше един от малкото, за които човек можеше да си помисли, че ще издържи до край. 
 
 
Двамата се запознават през 1978. По това време актрисата все още преживява смъртта на приятеля си Джон Казале, който умира от рак на белите дробове по-рано същата година. Стрийп и Гъмър се женят 6 месеца по-късно. Двойката има четири деца. Всички те са отгледани в семейния им дом в Солсбъри, Кънектикът. Стрийп и Гъмър се радват и на 5 внучета. Попитана в интервю каква е тайната на успешния им брак, холивудската актриса казва: "Трябва да бъдеш добър и да си готов да правиш компромиси. Е, и да млъкваш от време на време."
 
 
Въпреки, че рядко говорят за връзката си, през 2012 Стрийп благодари на съпруга си по време на речта си, след като спечели Оскар за "Най-добра актриса" за ролята си в "Желязната лейди": "Първо искам да благодаря на съпруга ми Дон. Искам да знае, че всичко, което ценя най-много в живота си, съм получила от него."
 
Всичко звучи прекрасно, именно заради това, изненадваща за всички беше новината, че двамата са се разделили след 45 години брак. И това не се е случило наскоро, а преди повече от 6 години. Двамата дори са успели да запазят това в тайна.
 
 
"Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разделени от повече от 6 години и въпреки че винаги ще се грижат един за друг, те са избрали да живеят разделени", казва представител на Стрийп в изявление пред сп. "People". 
 
Въпреки че 74-годишната актриса и 76- годишният скулптор не са виждани публично заедно от Оскарите през 2018, Стрийп беше видяна да носи сватбената си халка наскоро на наградите Princesa de Asturias в Испания. Каква е причината за края на тази епична любов все още не се знае и едва ли някога ще се разбере, защото двамата винаги са гледали връзката им да стои далеч от камерите. 

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

Бебе на хоризонта!

18.03.2024

След 11 години...

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Латино звезда е ''Жена на годината''

20.02.2024


flash