Търси в сайта...

Видеото на "Вселена" запечатва най-силните моменти от концерта на Графа на Националния стадион

Концертът на Графа, който се състоя на 30 септември 2023 на Националния стадион "Васил Левски", донесе неповторима радост и силни емоции на над 20-те хиляди фенове, които присъстваха. 
 
 
Новият му сингъл "Вселена" е възможно най-въздействащият саундтрак към видео, което събира впечатляващи кадри от него. Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието - голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.
 
 
Песента "Вселена" е включена в новия албум на Влади Ампов Вековна гора и за никого не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на лириката се включва и Георги Касабов - NDOE. Вдъхновение за написването на "Вселена" е съпругата на Графа - Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената, докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.
 
 
Режисьори на продукцията са Вито Бонев и Свилен Славов, които са се справили отлично със задачата да филмират и пренесат усещането от концерта в клипа. След този феноменален успех на най-голямата ни сцена, всички се питат кой е следващият връх, който Графа ще изкачи. Докато узнаем, можем да се наслаждаваме на музиката и на песните от новия му албум "Вековна гора", една от които е "Вселена".

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023


flash