Бритни Спиърс с шокиращи разкрития за връзката си с Джъстин Тимбърлейк

Верните фенове на поп дивата Бритни Спиърс очакват със затаен дъх мемоарите на своята любимка, озаглавени "Жената в мен".
 
Те ще излязат на пазара официално на 24 октомври и ще са бъдат посветени на най-скандалните истории от живота на звездата, включително и попечителството над нея от баща й, което приключи само преди две години. 
 
Още през лятото стана ясно, че милиони последователи на Бритни искат възможно най-скоро да грабнат копие от мемоарите ѝ, но бившите ѝ партньори Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел оспорват огромна част от книгата, след внимателно проучване на съдържанието ѝ. Адвокатите на двамата артисти бяха категорични, че искат интимните подробности за отношенията им с Бритни да бъдат премахнати, а ако това не се случи – ще търсят правата си в съда.
 
Въпреки това обаче, поп принцесата направи няколко шокиращи разкрития дни преди премиерата на книгата си, като сподели откъс от нея, публикуван от списание "People". В него тя разказва за аборта, който е направила, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. "Джъстин определено не беше доволен от бременността ми. Той каза, че не сме говори да имаме бебе, че сме твърде млади…", споделя изпълнителката и допълва, че за нея това е едно от най-мъчителните неща, които е преживявала в живота си.
 
Певицата признава, че е била изненадата от развоя във събитията във връзката им, когато двамата са били само на 19 години, но наистина е искала да задържи бебето, защото винаги е очаквала един ден да създаде семейство с поп певеца: "Това просто щеше да стане по-рано, отколкото очаквах."
 
Спиърс е само на 17 години, когато пламва любовта между нея и Тимбърлейк. Двамата се запознават още като деца на снимачната площадка на телевизионно шоу, а първата им целувка се случва по време на играта "Истина или предизвикателство".
 

Свързани новини

Готви ли Бритни Спиърс нов проект ?

06.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024

Бритни Спиърс опроверга слуховете

05.01.2024

Честит рожден ден, Бритни!

05.12.2023

Борба за мемоарите на Бритни Спиърс

15.11.2023


flash