Sunheart представи ремикс на песента си "Сила" от Fabrizio Parisi & The Editor

Станислава Христова, която феновете познават под името Sunheart, изненада с нова колаборация - с Fabrizio и The Editor, на които се е доверила за ремикса на парчето си "Сила".
 
"Както обикновено за мен, текстът се появи заедно с вокалната линия още по време на пандемията, през aприл 2020, когато всичко в България беше заключено, хората си бяхме по домовете и в абсолютна изолация един от друг. Още тогава с двама мои прекрасни колеги музиканти направихме поп-джаз версия в баладичен стил, но по пътя на създаването ѝ, по случайност или не, се включиха и други хора и песента претърпя огромна метаморфоза.", разказва тя. 
 
 
И добавя: "В момента версията, която ще представя е на Fabrizio Parisi и The Editor, и е в съвсем различен стил от този, в който до момента съм се намирала. Благодарение на тях и техния почерк песента днес звучи по този начин. А с тях тепърва ми предстои да се запозная лично. Засега комуникираме единствено по телефона и, както се пее в една песен, "телефонът все ни свързваше" по време на процеса на съвместната работа. Текстът е послание за всеки, който преминава през трудностите на живота и е призив към това да бъдем по-силни и по-смели в действията си. А и без любов, закъде сме?!", пита риторично изпълнителката.

Свързани новини



flash