Търси в сайта...

Coldplay отложиха турне по болест, тешат феновете със специални прожекции

Coldplay обяви, че отлага концертите си в Бразилия заради сериозно белодробно възпаление на фронтмена Крис Мартин. 

Вместо да са този месец, концертите ще бъдат пренасрочени за началото на 2023 г. Насрочени са осем гига - в Рио де Жанейро и Сао Пауло в рамките на световното турне "Music of the Spheres". 

Крис Мартин трябва да почива три седмици по "строго лекарско нареждане", пише BBC.

"Уверени сме, че Крис ще се възстанови след предписаната му почивка и очакваме с нетърпение да подновим скоро турнето." От групата добавиха, че през следващите дни ще дадат повече информация. Закупените билети ще бъдат валидни за пренасрочените дати.

Coldplay започна световното си турне през март в Коста Рика. Очаква се следващият им концерт да е в Аржентина на 25 октомври. Европейската част от турнето ще започне през май 2023 г.  Британската група обаче няма дори да се приближи до Балканите на този етап.

Българските фенове на Крис Мартин и компания обаче могат да се докоснат до Coldplay и до страхотното шоу, което британците правят на сцената.

"Coldplay: A Head Full of Dreams" отваря вратите към цветната и вълнуваща 20 годишна история на групата. Филмът ще се излъчва само на 14 ноември в кината по света. В България ексклузивната прожекция е в Кино Арена на 14 ноември от 20:00. Едно глобално преживяване, което не е за изпускане! 

Една от най-големите музикални групи в света споделят лично историята си за първи път. Това определено е най-истинският филм за Coldplay. Режисьорът Мат Уайткрос показва кадри от едноименното турне, което се определя като най-грандиозното в кариерата на бандата.

Зрителите ще могат да видят за първи път специални записи от архивите на групата, събирани повече от 20 години. Филмът включва зрелищни изпълнения на емблематичните песни "Fix You" и "Viva La Vida", и много лични моменти зад сцена, които разкриват дълбочината на приятелството на групата през възходите и паденията.

Режисьорът Мат Уайткрос е автор и на "Supersonic", известният документален филм за Oazis от 2016. Негово дело са и клиповете на най-емблематичните песни на Coldplay - "Paradise", "A Sky Full of Stars" и "Adventure of A Lifetime".


Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022

И Мик Джагър се кефи на Coldplay

23.08.2022


flash