Търси в сайта...

Megan Thee Stallion и Future с общ нов сингъл - "Pressurelicious"

Megan Thee Stallion обедини сили с Future, за да издаде новия си сингъл, "Pressurelicious", продуциран от HitKidd.
 
Новият сингъл е въздействащо, съблазнително парче, демонстриращо смелостта на жена, която знае коя е, какво може да предложи и желанието ѝ да открие партньор, който да обича и приема всяка част от нея.
 
 
"Pressurelicious" е третата издадена песен на Меган за 2022, след успеха на силната ѝ колаборация с Dua Lipa за "Sweetest Pie" през март и нейното ослепително лирично представяне на "Plan B" през април.
 
Родената в Хюстън изпълнителка наскоро се обедини с френската модна къща Mugler, за да представи иновативен музикален видеоклип към "Plan B", който е креативна пресечна точка на музика, мода и забавление. Креативният директор на Mugler, Кейси Кадуадълър, сърежисира видеото и създаде специфичния външен вид на Меган.
 
Издаването на "Pressurelicious"следва трансконтиненталното фестивално пътуване на Меган из Европа, включително вълнуващо изпълнение в Гластънбъри.
 
По-рано това лято Меган блесна на Billboard Music Awards 2022, където спечели наградата "Най-добра рап изпълнителка" за втора поредна година. Тя също беше призната от The Webby Awards и получи наградата "Special Achievement Award" за 2022, за артистичност и подкрепа. 

Свързани новини

Justin Bieber с най-много MTV номинации

13.08.2021

Излезе нов хитов ремикс на “Roses”

10.06.2020

Future с нов албум

22.01.2019

Future - "Absolutely Going Brazy"

28.03.2018

Taylor Swift - "End Game"

12.01.2018


flash