Излезе новият албум на Future, чуй четири от парчетата в него (видео)

Future издаде дългоочаквания си седми студиен албум Future Hndrxx Presents: The WIZRD. Future Hndrxx Presents: The WIZRD ще излезе на физически носител (CD) на 15 февруари 2019 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 
 
 
Часове след премиерата си, Future Hndrxx Presents: The WIZRD влезе в Tоп 5 на общия чарт за продажба на албуми на Apple (Music Overall Top Albums Chart) и оглави класацията на Apple за продажба на хип хоп/рап албуми (Apple Music Top Hip-Hop/Rap Albums).
 
 
След първоначалните реакции от страна на медии и фенове, Future Hndrxx Presents: The WIZRD е проект, който ще утвърди позицията на Future като един от най-важните артисти в съвременната хип хоп музика. Цифрите към пилотния сингъл от проекта “Crushed Up”, излязъл преди три седмици, са повече от красноречиви: на 10 милиона стрийминга в Spotify и повече от 11 милиона гледания в YouTube. 
 
 
Дни преди премиерата на албума, Future пусна втори сингъл - песента “Jumpin on a Jet”, която е вече с близо 4 милиона слушания в Spotify и с 3 милиона гледания в YouTube.
 
 
Албумът включва колаборацията "UNICORN PURP" с хип хоп изпълнителите Young Thug & Gunna, като на практика парчето за първи път събира тримата най-успешни артисти от Атланта в момента; както и сингълът "FIRST OFF" с участието на друга голяма звезда от съвременната рап сцена - Travis Scott.

Свързани новини

Megan Thee Stallion и Future с дует

26.07.2022

Излезе нов хитов ремикс на “Roses”

10.06.2020

Future - "Absolutely Going Brazy"

28.03.2018

Taylor Swift - "End Game"

12.01.2018

Излезе новият албум на Maroon 5

03.11.2017


flash