Търси в сайта...

Мъпетите на Джим Хенсън - в новото видео на Coldplay към "Biutyful"

На 6 юли беше премиерата на видеото към "Biutyful" – част от последния албум на Coldplay, Music Of The Spheres.
 
Видеото включва разнообразен състав от кукли от "Jim Henson’s Creature Shop". То проследява съдбата на извънземна банда, наречена The Weirdos, докато те се превръщат от нечовеци, отритнати от обществото, в най-популярната група на планетата (ръководена от мениджъра Брус Кейкмикс).
 
Певицата на The Weirdos – Ейнджъл Муун, е редовен изпълнител в текущото световно турне на Coldplay, пеейки "Biutyful" пред повече от милион души в Европа, САЩ и Латинска Америка през последните четири месеца.
 
 
Видеото е режисирано от Мат Уайткрокс, който преди това е създал редица класически видеоклипове на Coldplay, включително "Paradise", "A Sky Full Of Stars" и "Adventure Of A Lifetime", а куклите, разбира се, за от "Jim Henson’s Creature Shop".
 
Миналия уикенд Coldplay започнаха европейската част от своето разбиващо рекордите глобално стадионно турне във Франкфурт.
 
В неделя, 17-ти юли, вторият от четирите концерта на Coldplay на Stade de France в Париж ще бъде предаван на живо в официалното приложение Music Of The Spheres World Tour, което може да бъде изтеглено безплатно от coldplay.com/app. Приложението включва цялата информация за турнето, ексклузивни снимки и видеоклипове, игри, AR филтри, новини и калкулатор на въглеродния отпечатък, за да насърчи щадящо планетата пътуване.

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022


flash