Търси в сайта...

Бионсе обяви излизането на новия си албум

R&B кралицата Бионсе е готова да се завърне с нов самостоятелен албум. Това ще е първият студиен албум на певицата от шест години насам.

Колекцията ще носи заглавието RENAISSANCE ("Ренесанс")  и ще излезе на 29 юли. Новината бе споделена от Spotify в Twitter, въпреки че в профилите на певицата в социалните мрежи все още няма нищо. Преди дни дори профилните ѝ снимки бяха изтрити, което най-вероятно означава, че скоро там ще се появи нещо ново и вълнуващо. 

Все още нямаме много подробности за новата музика на 40-годишната изпълнителка, но това, което се знае е, че в албума ще са включени 16 парчета, 12 от които са маркирани като ексклузивни. Записът ще бъде достъпен за слушане във всички платформи на 29 юли, петък.

"Няма такова чувство и толкова голяма любов, страст и изцеление, както когато съм в звукозаписното студио. След 31 години се чувствам също толкова вълнуващо, колкото когато бях на девет години. Да, музиката идва!", каза наскоро звездата.

Въпреки дългата пауза от шест години, Бионсе не e спряла да твори. Тя пусна съвместен албум със съпруга си Jay-Z - Everything Is Love (2018) и саундтрака "The Lion King: The Gift" през 2019. Бионсе издаде и хитовия сингъл "Be Alive", който е включен в  саундтрака на филма "King Richard" и получи номинация за Оскар за най-добра песен от филм на последната церемония. 


Свързани новини

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Парчето "Grown Woman" живее втори живот

18.12.2023


flash