Adele - неузнаваема и по-лека с 45 килограма

Мнозина трупат килца, изнервено хапвайки в кухните, впримчени от наложената изолация заради COVID-19. Но не и Adele. Тя отдавна не беше напомняла за себе си в социалните мрежи, но изненада своите почитатели, като сподели снимка от рождения си ден, на която изглежда неузнаваемо, пише MySound.bg.
 
 
Британската изпълнителка навърши 32 години на 5 май и на поста си в Instagram е облечена в къса черна рокля, подчертаваща хубавата ѝ фигура. Певицата отправи топли думи към феновете си за добрите пожелания: "Благодаря ви за любовта, която ми изпратихте за рождения ден. Надявам се, че всички сте добре и успявате да останете на себе си в тези луди времена. Искам да благодаря на всички хора на първа линия, които се грижат да сме в безопасност, докато рискуват собствените си животи. Вие сте истински ангели".
 
През последната година Adele отслабна с близо 45 килограма. Нейната драстична промяна се дължи на спазването на стриктна диета, съдържаща само 1000 калории на ден, и на практикуването на пилатес. През февруари се появи онлайн видео, на което изпълнява няколко песни на сватбата на свой приятел. Към края тя споделя с гостите да очакват новия ѝ албум през септември. Вестта бе потвърдена и от нейния мениджър Джонатан Дикинс пред Music Week: "Adele подготвя следовника на суперуспешния диск 25 (2015). "Колкото по-бързо излезе албумът, толкова по-добре", допълни той. Самата вокалистка намекна, че работи върху нова музика на 31-вия си ѝ рожден ден. Тогава тя сподели: "31 години... благодарна съм. Последните 30 не бяха леки, но минах успешно през тях и продължавам. За първи път от 10 години съм готова да усетя света около мен и да се огледам за пореден път. 30 ще бъде дръм-ен-бейс запис, който ще ви отвее. Брадички горе!".
 
Миналата година Adele обяви също, че официално се разделя със съпруга си Simon Konecki. Двамата бяха заедно 7 години и сключиха брак през 2017. Британката, която е известна с това, че държи личния си живот от много далеч от публичност, призна, че със Simon са се оженили по време на церемонията "Грами" през 2017. След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 на чисто, изпълнителката се промени коренно. "Дойде време да стана възрастен човек, оставайки същевременно млада. Да стана такава, каквато ще бъда до края на живота си - без да влача със себе се всички боклуци от миналото", каза хитовата певица.
 
Това, разбира се, беше преди изискването за настоящата социална изолация заради коронавируса. Пандемията може както да е ускорила процеса по записване и миксиране на новия материал, така и да го е забавила. По този въпрос обаче няма нищо официално като информация към днешна дата.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash