Adele пред Oprah Winfrey откровено за развода, килограмите и музиката

Британската суперзвезда Adele даде двучасово интервю на телевизионната водеща Oprah Winfrey за CBS. Разговорът-изповед съпроводи живото представяне на новия ѝ албум 30. Петият албум на певицата ще излезе официално този петък.

Разкриха траклиста на новия албум на Adele

Adele направи специален концерт пред звездна публика в Лос Анджелис. Телевизионната знаменитост сподели емоционално клипче, в което, заедно с певицата Lizzo, пеят с пълно гърло "Hello". Събитието бе още по-специалено за Adele, тъй като това бе първият път, в който 9-годишният Angelo гледаше майка си на сценатаAdele буквално зашемети публиката със силните си текстове и композиции, които са включени в албума 30, също така и с най-големите си хитове.

 

Преди концерта Adele One Night Only певицата и Oprah Winfrey направиха откровено двучасово интервю. Любопитен факт е, че разговорът е заснет в същата градина, където Oprah направи и първото интервю с принц Harry и Meghan Markle, след като двамата се пренесоха да живеят в САЩ.

Adele официално потвърди новата си връзка

Adele и Oprah обсъдиха визуалната трансформация на изпълнителката, развода ѝ със Simon Konecki, новата ѝ любов със спортния агент Rich Paul, и родителството на сина ѝ Angelo, и драмата с баща ѝ.

Певицата разкри, че след развода си през 2018 е имала "ужасяващи атаки на тревожност", което я е накарало да започне тренировките си и хранителен режим, довел до отслабването ѝ с над 45 килограма.

Въпреки че Adele и Simon Konecki бяха заедно в продължение на осем години и имат син, бракът им се разпадна през 2018. Певицата споделя, че "просто не е била щастива". Прозрението я споходило докато си прави тест от женско списание. "За мен бракът е много сериозно нещо. Имах чувството, че съм била неуважителна към него, след като се омъжих и се разведох толкова бързо. Засрамена съм, че беше толкова бързо", казва изпълнителката.

Adele се раздели със съпруга си

Въпреки всичко, Adele споделя, че все още обича Konecki. Двамата имат къщи един срещу друг в Лос Анджелис и продължават да поделят грижите за сина им Анджело. Тя казва, че Simon е бил най-стабилният човек в живота ѝ тя му е вярвала напълно. Той буквално я е спасил в първите години на славата и ѝ е помогнал да не тръгне по пътя на саморазрушението.

Adele не знае откъде идва вдъхновението и в песните и разкрива, че не е толкова емоционална в живота си. "Музиката ми е помогнала много пъти и искам да помогне и на хората... да им напомни, че не са сами", казва тя. Певицата споделя, че понякога се е питала дали не разкрива твърде много лични факти в песните си, но след това е продължава да пише, защото знае, че няма нищо страшно в това да се разкриеш.

Adele признава в интервюто пред Oprah, че е имала тъжно детство, и че баща ѝ Marc Evans е бил алкохолик. Adele е била изоставена от него когато е била на три годинки. Двамата са се помирили малко преди смъртта му от рак през месец май, на среща в Уелс. Певицата дори е успяла да му пусне песни от новия си албум.

"Абсолютната липса на присъствие и никакво усилие от негова страна да ми бъде родител, много ме измъчваха, но най-накрая разбрах, че това е бил алкохолът. Той отне баща ми", каза тя.

Adele допуска, че отсъствието на тази важна фигура от живота ѝ като дете, е оформило начина, по който тя се отнася във взаимоотношенията си като възрастен. Това я е накарало да наранява партньорите си като защитен механизъм, за да не бъде тя  наранена. 

 
Към днешна дата певицата споделя, че почти не пие алкохол и тренира всеки ден. След като забеляза, че тревожността ѝ отслабва във фитнеса, тя започна да ходи в залата всеки ден. "Това наистина допринесе за това да си оправя ума", казва тя.
 
Winfrey припомня собствените си преживявания със загубата на тегло и затова как някои хора са се почувствали "разочаровани" и "изоставени", когато тя е преминала на диета, предполагайки, че Adele е чувала такива коментари.
 
 
Певицата е болезнено откровена: "Не съм шокирана или дори притеснена от това, защото тялото ми е наблюдавано през цялата ми кариера. Или съм твърде голяма, или твърде малка, или съм секси, или не съм. Но не е моя работа да знам как хората се чувстват към телата си. Чувствам се зле, ако аз карам някой да се чувства ужасно от себе си, но това не е моя работа. Всеки сам трябва да се опита да подреди живота си. Не мога да се притеснявам за тревогите на друг". 

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash