Търси в сайта...

Adele официално потвърди новата си връзка

Adele на практика потвърди романса си със своя нов партньор, 39-годишният Rich Paul, съобщава life.dir.bg.
 
33-годишната звезда сподели в профила си галерия от снимки сред които и една с Paul, нежно допряла глава до неговата. Постът, харесан от вече над седем милиона души, е придружен единствено с емотикон във формата на сърце, но се оказа повече от достатъчен за нейните последователи, които веднага отправиха своите най-добри пожелания към тях в коментарите. От снимките личи, че изпълнителката на "Hello" и половинката ѝ са присъствали на събитие, изискващо официално облекло, където за първи път са се появили като двойка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
През 2019 певицата се раздели със съпруга си Simon Konecki, с когото имат 9-годишен син Angelo и предприе драматични стъки в посока промяна и преобразяване - нае личен треньор, промени хранителните си навици и не след дъгло шокира всички с изключителната промяна във визията си. 
 
Adele - неузнаваема и по-лека с 45 килограма
 
Слуховете за отношенията между блондинката и спортния агент, представляващ играчи като ЛеБрон Джеймс и Тристан Томпсън, започнаха през юли, в разгара на лятото, след като бяха забелязани в публиката на финала на баскетболната лига NBA. Повечето хора обаче са на мнение, че двамата се срещат от няколко месеца по-рано, тъй като в свое интервю от май Paul намекна, че се среща с някого, но отказа да издаде самоличността на дамата.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash