DARA събира 13 хита в дебютния си албум Родена такава

DARA изгря преди 7 години в X Factor.
 
"Родена съм с музика в сърцето", каза DARA още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.  
 
DARA в колаборация с румънския рапър Matteo в "Call Me" 
 
Тя наистина е Родена такава - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. След нея върви армия от фенове, които я следват навсякъде, копират начина ѝ на поведение и обличане, и добавят към имената си в социалните мрежи името "dude" (в буквален превод на български – пич), както е нарекла себе си DARA в профила си в Инстаграм (@darnadude).
 
DARA с кариера във Великобритания 
 
От самото начало на музикалното й пътешествие DARA e считана за любимото лице на българската поп сцена. Дебютното й парче "К’во не чу" оглави всички класации у нас, а "Родена такава", "Недей" "Все на мен", "Darbie", "Ела ела", "Ай Ай", "Thunder" до едно постигнаха хитов статус.
 
DARA – “студена като лед” в нов сингъл, за който ще работят екипи в 30 държави
 
"Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще отпразнувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-добрите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, визуални артисти и стилисти Знам, колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините", е посланието на DARA.
 
 
Албумът Родена такава излиза в стандартен и луксозен вариант, в който е пълно със специални неща. 
 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA заминава?

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023


flash