Виж DARA и зашеметяващото видео към новия ѝ сингъл "Thunder"

DARA никога не ни разочарова и обича да ни изненадва, като го прави и този път с видеото към новия й сингъл "Thunder".
 
В клипа варненката се връща в мечтите на обикновено момиче, прескача между различни реалности и сменя рязко образите си – от фатална супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава Вселената.
 
 
"Този проект е съчетание от мощна песен и зверски клип, които заедно те удрят силно, точно като thunder (в превод – “гръм“). Много съм горда с финалния резултат!”, споделя DARA.
 
Видеото е заснето на 4 локации в рамките на над 20 часа. Негов режисьор е Стефан Маринов – Buddubbaz, а оператор - Петко Андонов.

 
"Истинско удоволствие е да се работи с DARA и съм много щастлив, че с екипа успяхме да провокираме нейния огромен артистизъм по такъв впечатляващ начин", коментира Buddubbaz.
 
Още с аудио премиерата си, "Thunder" получи заслужена подкрепа не само в България, но и в чужбина, като парчето бе позиционирано в над 20 водещи плейлисти в дигиталните платформи в Русия, Германия, Полша, Румъния, Швейцария, Унгария, Чехия, Словакия, Естония, Литва. 
 
DARA ще представи "Thunder" за първи път на живо на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио, за които има две номинации – в категориите "БГ изпълнителка" и "БГ видеоклип" за парчето си "Ай Ай".

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA заминава?

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023


flash