Dara с кариера във Великобритания

Dara e от българските артисти с потенциал за международна кариера. Варненката има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си. 
 
Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват Dara в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. След преговори с “Вирджиния Рекърдс”, подписват договор и обединяват усилия с българския екип на Dara за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания.  
 
В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанската версия на проекта на Dara - “Mamacita”, чиято премиера беше на 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца. 
 
 
Dara представи български вариант на “Mamacita” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков-Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA заминава?

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023


flash