DARA става Darbie в новото си парче

Какво се получава, когато DARA срещне Barbie? Бърза схватка, резултатът от която е Darbie. Darbie не е кукла, произведена на поточна линия заедно с милиони други, не е сладка, не е руса и не е глезла, но пък е повече от приятна на вид, супер добро и умно момиче, със силен и независим характер. Darbie може да пее, да танцува, да пише песни, да се забавлява, да пръска енергия както никой друг и въпреки, че е единствена, има стотици хиляди почитатели.
 
 
Историята на песента със заглавие "Darbie" започва, когато DARA за втори път след "My Time" се събира да твори с румънския хитмейкър Monoir. За четири часа двамата създават парчето, а няколко дни след това проектът се сдобива и с български текст, по време на един следобед, в който Pavell & Venci Venc’ отиват на гости в дома на DARA. Видеото ще има премиера през месец юни.
 
"Усещането за Darbie се появи за пръв път в един мой сън. То е  алтернативата на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie e смела, кара колело, играе с колички с дистанционно, ожулва си коленете и скача от високо. Това бях аз като малка.", споделя DARA. 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA заминава?

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023


flash