DARA в колаборация с румънския рапър Matteo в "Call Me"

Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и артисти в повече от една територия - доказва го проектът "Call Me" на DARA и Matteo.
 
Статусът на DARA в България, талантът ѝ, както и нейният потенциал за генериране на внимание извън страната, определят избора на Universal Music Romania. Matteo пък, освен успешен рапър и продуцент в Румъния, добива огромна известност в Азия с парчето си "Panama", което след фурор в TikTok преди няколко години събира над 200 милиона стрийма.
 
 
Комбинацията между двамата топ артисти се случва на фона на песен, озаглавена "Call Me", създадена заедно с друг хитов продуцент и изпълнител - Кристиан Тарчеа - Monoir, с когото DARA има 3 предишни сингъла.
 
Виж DARA и зашеметяващото видео към новия ѝ сингъл "Thunder"
 
"Call Me" ще има кампании в над 10 държави – България, Румъния, Русия, САЩ, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и др.
"Да работя с артисти и автори от други държави е истинска привилегия за мен. Именно моментите заедно с други творци са в основата на онова, което ме дърпа напред. Срещата с Мatteo в този проект е най-вероятно само начало на неща, които ще правим съвместно. Снимките на видеото също бяха щуро и страхотно преживяване.", споделя DARA.
 
DARA с кариера във Великобритания
 
Видеото на "Call Me" е дело на режисьора и сценарист Виктор Чучков, оператора Александър Станишев и екипа на Albion Films.

Свързани новини

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023


flash