DARA пусна нов сингъл - "Все на мен" (видео)

Вчера беше премиерата на новия сингъл на DARA "Все на мен". Автор на музиката, текста и аранжимента е отново Павел Николов от БГ Дуото на 2017 Pavell & Venci Venc’. Павел е отговорен за успеха и на предишните хитове на DARA "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". DARA е съавтор на текста и музиката на песента.
 
 
"Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи и затова и аз, и Pavell толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него" - сподели изпълнителката.
 
Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата хореография в него, която видяхме и на сцената на Наградите на БГ Радио, е на Милен Данков. ''DARA е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто... УАУ!" - коментира хореографът.

Свързани новини

DARA с дръзко видео към "Ай Ай"

03.07.2020

DARA дава заявка за летен хит

26.06.2020

DARA пусна видеото към "Ella Ella"

21.11.2019

DARA с нова песен

14.11.2019

Pavell & Venci Venc’ x DARA с нова песен

23.08.2019

Коментари


flash