Дамян Попов представи новия си албум и горещ дует със Светла Иванова

Наскоро Дамян Попов изненада почитателите на поп музиката с новината за таен концерт, с който официално ще представи песните от своя предстоящ нов албум "Твоето момче".
 
Ето че събитието вече е факт. Преди дни певецът събра популярни гост изпълнители и публика на бутиков Live на брега на морето. Освен новите песни, певецът изпълни в акустичен вариант част от най-емблематичните си хитове във времето, които го отличиха като изпълнител със собствен и разпознаваем стил.
 
В програмата бяха включени и дуетите на Дамян Попов с Анелия, Мария Накова – Миа, Дивна и Светла Иванова, които пътуваха специално до Варна, за да представят на живо съвместните си проекти с поп певеца.
 
"Този концерт и този албум са една сбъдната мечта", сподели броени минути след шоуто Дамян Попов и разкри, че музикалното събитие е част от културната програма, посветена на "Варна - 100 години курортен град".
 
 
Специални благодарности изпълнителят изказва на кмета на морската ни столица - Иван Портних за подкрепата, както и на всеки един, участвал в реализацията на концерта. Режисьорът на спектакъла е Николай Скерлев, а Стамен Янев е отговорен за специално създадените за случая нови аранжименти.
 
Дамян Попов разкри и новия емоционален дуетен сингъл със Светла Иванова "Amore Mio". Акустичният концерт "Твоето момче" пък предстои да видим на екран през септември.

 
 

Свързани новини

Дамян Попов с концерт за Св. Валентин

10.02.2022

Дамян Попов с нов албум

08.12.2021

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Дамян Попов представи "Копакабана"

16.08.2018


flash