Iggy Azalea в центъра на скандал

Провокативната  Iggy Azalea стана поредната звезда, която бе обвинена в културно присвояване.
 
Поводът за това стана видеото към последния ѝ сингъл, "I Am The Stripclub", в което тя носи перука с черни коси и гримът ѝ създава усещането, че е с по-тъмна кожа, отколкото по принцип е. Социалните мрежи не закъсняха с коментар. Според тях, австралийката умишлено се облича и държи като чернокожа. "Аз съм с цвета, с който съм, просто тук осветлението бе такова. Гримът ми е като във всяко друго видео - опушен, просто перуката е различна. Но нека говорят, на кого му пука", отговори на критиките Iggy.
 
 
Певицата дори посочва и кой номер фон дьо тен използва, като казва, че го е слагала и във видеото към "Sally Walker" от 2019.
 
Iggy Azalea далеч не е единствената знаменитост, обвинена в културно присвояване. Наскоро това се случи с Justin Bieber, който си направи специфични плитки на косата. Преди време и Ariana Grande се сдоби с такова обвинение - заради промоцията на "Thank U, Next". Тогава тя бе нарочена в кражба на японската култура. Сред останалите звезди са имената на Katy Perry, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Selena Gomez и дори Beyoncé.

Свързани новини

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Iggy Azalea предпочита пари вместо деца

09.01.2018

Излиза Furious 7 OST, чуй 2 от парчетата

18.02.2015


flash