Britney Spears вече е без мениджър, оттегля се от сцената

Дългогодишният мениджър и доверен приятел на Britney Spears Larry Rudolph (на снимката) е прекратил договора си с певицата - това съобщават медиите отвъд Океана. Rudolph обявил решението си в писмо, изпратено до бащата на Britney, който е неин попечител, и до назначения ѝ от съда служебен мениджър Jodi Montgomery. Той казва, че неговите "услуги вече не са необходими", тъй като Spears "заяви, че има намерение официално да се оттегли" от сцената.
 
Netflix с нов филм за Britney Spears
 
Larry Rudolph работи с Britney Spears повече от 25 години и е бил до нея в най-трудните й моменти. В писмото си той изрично споменава, че никога не е бил сред попечителите ѝ. Припомняме, че през 2008 американски съд постави поп певицата под попечителство заради разклатеното ѝ психично здраве и проблеми с наркотиците, като за неин основен попечител бе определен баща ѝ Jamie Spears, който сложи ръка и на финансите ѝ. 
 
Britney Spears свидетелства прoтив своя баща
 
Миналата година обаче Britney Spears предприе съдебни действия, за да премахне попечителството. Съдебните заседания се превърнаха в едни от най-чаканите зрелища в света на шоубизнеса, изнасяйки незнайни факти, обвинения и семейни тайни от живота на сем. Spears. Самата Britney отправи тежки обвинения към баща си, като получи пълната подкрепа на феновете си за положението, в което се намира.

Свързани новини

Бритни Спиърс се изтри от Instagram

15.09.2021

Britney Spears скоро ще бъде свободна

08.09.2021

Britney Spears е свободна!

13.08.2021

Britney Spears с право на нов адвокат

16.07.2021

Britney Spears прoтив баща си в съда

24.06.2021


flash