Tones And I обяви албума Welcome To The Madhouse, чуй водещия сингъл от него

Tones And I анонсира широко очаквания дебютен албум, Welcome To The Madhouse, който ще пристигне на 16 юли. Изпълнителката сподели водещия сингъл към предстоящия албум, “Cloudy Day”. 
 
 
Относно произхода на “Cloudy Day” Tones And I уточни: “След като моят приятел T почина, ми беше трудно да пиша каквито и да е щастливи песни или такива, които дори харесвах. Срещнах се с приятел, който ми каза следното от покойната си майка – "в облачен ден погледни към небето и намери слънцето". Разбрах, че искам да използвам това като фраза и следващия път, в който отидох в студиото, написах "Cloudy Day."”
 
Welcome To The Madhouse - съдържание:
1. Welcome To The Madhouse
2. Lonely
3. Won't Sleep
4. Westside Lobby
5. Fly Away
6. Sad Songs
7. Just A Mess
8. Child's Play
9. Not Going Home
10. Dark Waters
11. Cloudy Day
12. You Don't Know My Name
13. Fall Apart
14. Bars (RIP T)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONES AND I (@tonesandi)

 
Welcome To The Madhouse се откроява като дълбоко рефлектираща и персонална творба за Tones And I, като австралийската изпълнителка сама е писала целия албум и съвместно е продуцирала всяка песен: “Този албум за мен е весел и тъжен и отразява промяната на емоциите у мен. Има песни, които са писани преди  ‘Dance Monkey’, когато не знаех дали уличното свирене е добро за мен. Има песни за когато добрият ми приятел Т си замина и не исках да се справя с емоциите. Възходите и паденията в живота по време на карантина и менталните промени/борби. Някои песни ме карат да се смея, други ме карат да плача, но няма няма главна тема или усещане в албума – песните са уникални, според това как съ се чувствала в деня, в който съм ги писала“.  

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Австралийката с нова песен и видео

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова филмова песен

08.02.2023

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022


flash