Търси в сайта...

Tones And I се завръща с новия сингъл "Dreaming"

Tones And I сподели нов сингъл, озаглавен "Dreaming", който написа съвместно със Сам Нелсън от X Ambassadors и продуцира заедно с Нелсън и Ранди Белкулфайн. Видеото е режисирано от Tones And I, Ник Козакис и Лиъм Кели.
 
""Dreaming" е първата песен от предстоящия ми албум. Поддържам своя интегритет в историите си, които винаги идват от искрено чувство на любов, загуба и надежда", коментира за песента Tones And I. "Открих, че подсъзнателно пиша за неща, за които никога не съм писала преди. Оставям музиката ми да върви натам, накъдето иска и никога не се опитвам да я насилвам в определена посока, за да се впише в тенденция или стил. Надявам се да харесате тази песен и нямам търпение скоро да споделя още музика."
 
 
"Dreaming" пристига, докато Tones And I се подготвя да подгрява за P!nk на нейното турне "Australia Stadium Tour 2024". То стартира на 9-10 февруари с два концерта в "Allianz Stadium" в Сидни, Австралия и обхваща целия континент, завършвайки с две вечери на 22-23 март. След това тя заминава за Азия за поредица от дати през май, а след това за летен етап в Европа. 
 
 
Tones And I приключи 2023 г. по забележителен начин със завладяващия химн "The Greatest", който беше издаден в подкрепа на женския футболен отбор на Австралия – The Matildas, на Световното първенство по футбол за жени на FIFA. 
 

Свързани новини

Австралийката с нова песен и видео

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова филмова песен

08.02.2023

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Новите албуми тази седмица

23.07.2021


flash