Видяха Camila Cabello без грим

Изкусителната латина Camila Cabello бе уловена от папараци на плаж в Маями Бийч да отмаря заедно с гаджето си Shawn Mendes. 
 
Феновете й изпаднаха в екстаз, след като видяха своята любима певица в естествената ѝ красота - без скъпи дрехи, аксесоари, грим и прическа, пише каналът "Music Virals". Според информацията, очарованите й почитатели не могли да се наситят на външния вид на звездата и веднага са я похвалили в социалните мрежи. 
 
Според тях Camila изглежда уверена, показвайки гордо извивките си и определено не изглежда като досаден модел от кориците на списание, а като нормален човек, който е прекарал известно време вкъщи и карантината му се е отразила.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

 
Снимките предизвикаха вълна от коментари в мрежата в стил: "Ти си истинско вдъхновение", "Възхищавам се на Camila, защото е смела и уверена в тялото си", "Ето така изглеждат нормалните хора". Не липсват обаче потребители, които са изненадани от външния вид на Камила, но те са много по-малко от онези, които искрено се радват на певицата и я подкрепят.

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

08.02.2022


flash