Камила Кабейо с нова песен, скоро и албум

Камила Кабейо представи няколко секунди от новата си песен в Instagram.
 
Латино звездата сподели видео в социалната мрежа, в което прави липсинг на новата мелодия. Парчето ще последва скорошния й хит "Don't Go Yet" и ще бъде включено в новия албум на певицата. Камила намекна, че голямата премиера предстои съвсем скоро. Записът ще последва Romance (2019)
 

Това съвсем не е всичко актуално около Кабейо. Наскоро британската суперзвезда Ед Шийрън подразни любопитството на феновете с новината, че е записал нов дует с Камила.

30-годишната мегазвезда вече има едно партньорство с кубинката - в "South of the Border" от албума No.6 Collaborations Project" (2019). Ето че атрактивната двойка е решила отново да се събере и да запише песен, чиято премиера очакваме с нетърпение.
 
Всъщност двамата, освен колеги на музикалната сцена, са и приятели, а родената в Куба звезда наскоро призна, че именно Шийрън и Тейлър Суифт са нейните лични "герои".
 
В интервю Кабейо разкри, че е имала късмета да ги срещне в различни моменти и те да й дадат ценни съвети за писането на текстове. "Когато бях на 16 и17 и все още бях в Fifth Harmony, се влюбих в писането на песни. Спомням си, че се приближих до Тейлър Суифт и я попитах: "Хей, какво правиш, когато писането ти не върви добре?" и я помолих за съвет, а тя ми отвърна с много доброта. Ед Шийрън също. Това бяха моите герои тогава, така че бях впечатлена, че те дори говорят с мен.", разказа наскоро изпълнителката на хита "Havana"

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022


flash