Тото открива Marianoff и създават "Само ако бях"

Че с каквото и да се захване, се превръща в хит - това не е тайна за феновете на Тото. Сега "скандауния" рапър отново е на бойна музикална позиция, за да представи новото си парче, заедно с неизвестно до момента име. 
 
 
"Само ако бях" има интересна история, достойна за мини сериал. Тото споделя, че създава демо на песента, но я оставя без припев. В недовършен вариант решава да я качи само за members в YouTube канала си TotoYotov и след три месеца се случва завръзка на музикалната история. 
 
Митко, който е член на канала, чува заключеното демо, харесва му и предлага на Тото авторски вариант за припев. От своя страна, рапърът решава да открие кой е Митко, но не просто за да си поговорят, а за да отиде пред врата му и направо да му предложи да направят заедно песента! След една седмица издирване, Йонислав разбира, че Митко живее в с. Еленово до Нова Загора. Това е достатъчно, за да може Тото и неговия екип да вземат камерите и заснемат цялото приключение по създаването на песента, включително и как откриват Marianoff. 
 
Осъществената мечта на всеки млад творец - да бъде открит от култово име в бранша, всъщност съвсем скоро може да гледате с канала на Тото в YouTube, но преди това - музиката е на ход.

Свързани новини

TOTO H отново с маска

28.01.2022

Михаела Филевa - "Латино сеньорита"

05.06.2019

ТоТо от СкандаУ с втори солов проект

31.03.2016


flash