ТоТо от СкандаУ с втори солов проект (видео)

Новата песен на ТоТо "Къде попаднах" е вторият солов проект млдежа от Враца. Песента е на първо слушане лека, но текстът е хаплив и засяга много от злободневните теми. 
 
"Това са песните, който обичам да правя и да слушам", казва ТоТо. "Преди време със СкандаУ правехме такива, уж по-леки песни, който бяха с неангажираща, свежа музика, но с много провокативни текстове. После се поувлякохме в други неща, защото обичаме да експериментираме. Но тази песен е точно този "земи рап", който е право в лицетото ти с нещатата, който те дразнят или с нещата които си ти.
 
 
А Лъчо къде е ? "Лъчо е неизменно до мен във всеки мой соло проект", уверява ТоТо. "Той много обича да снима, да прави видеа и прочие, така че Лъчо е винаги зад кадър в самостоятелните ми проекти. Не са чак толко самостоятелни, колкото изглеждат. Затова видео локациите той ги намери, много от кадрите той ги направи, за монтажа помогна много, Making снимките всичките са негови... Там е и наблюдава стриктно как вървят нещата, не ме оставя да се изложа!", смее се изпълнителят.
 
Видеото е на Жулиян Христо, техен много близък приятел и голям професионалист. Той е отговорен за много от видеата на СкандаУ. 

Свързани новини

TOTO H отново с маска

28.01.2022

Тото откри нов талант и записаха песен

17.03.2021

Михаела Филевa - "Латино сеньорита"

05.06.2019


flash