James Arthur лекува трудностите с музика, любов и нов сингъл

Месеци след издаването на супер хита "Train Wreck", James Arthur се завръща с нова заявка за глобален музикален успех. Сингълът "Medecine", първата песен, която суперзвездата пише за предстоящия си албум, е до голяма степен автобиографична - вдъхновяваща ода за себеобичта, връзките, обществото и лечебната сила на любовта. 
 
 
"Може да се каже, че "Medicine" е перфектната пролетна песен за 2021", споделя James. "Изминалата година накара почти всички двойки да се огледат в огледалото и да се замислят, нали така? За щастие, половинката ми бе до мен през цялото време. Ще забележите, че части от текста на сингъла носят болезнени послания."
 
Творческият процес по създаването на новата песен започва през януари 2020, когато James е на европейско турне. "На сцената в Мадрид получих ужасна паник атака. Всички знаят, че и преди съм страдал от тревожност, но никога толкова непоносимо, никога на сцена и никога до такава степен, че да се наложи да сляза от сцената, защото иначе ще умра. На следващия ден имах силни симптоми на грип и трябваше да ме закарат по спешност в болницата. Оказа се, че имам инфекция на жлъчката и се налага да ме оперират веднага", разказва той. 
 
След като канселира турнето си, Arthur прекарва седмица в болница в Швейцария, а когато се връща в родната Англия, е приет в болница в Лондон. Следва рехабилитация в новия му дом, където стартира възстановяване с лекарства, когнитивно-поведенческа терапия и тренировки, а за да оздравее напълно, James отлага и турнето си в САЩ. 
 
През март месец изпълнителят се чувства достатъчно силен, за да тръгне на турне във Великобритания, за което споделя, че е било най-доброто в кариерата му до момента. В този момент обаче заради COVID пандемията са наложени строги рестрикции и карантина, a Arthur използва времето, за да построи мечтаното си студио, в което работи по нова музика. 

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021


flash