Джеймс Артър дава заявка за хит на лятото с Lost Frequencies в "Questions"

Белгийската суперзвезда Lost Frequencies си колаборира с невероятния вокалист Джеймс Артър в песента на лято 2022 – "Questions".
 
Отличителните вокали при изпяването на "how, where, when, why" надграждат хармоничните клавишни звуци и китарни акорди и разгръщат същността на заглавието. Основната част на "Questions" е съставена от дълбоки, отекващи хаус бийтове, които прогресивно преминават в денс-поп.
 
 
С милиарди стрийма в дигиталните платформи, 26 милиона месечни слушатели само в Spotify и 11 платинени сингъла, Lost Frequencies е едно от най-търсените имена в музикалната индустрия. "След вълнуващото сътрудничество с Calum Scott в "Where Are You Now" почувствах, че съм готов за следващия си проект! Когато се появи "Questions" и започнах да си сътруднича с Джеймс, знаех, че това ще бъде новият ми сингъл! По отношение на продукцията ми хареса идеята да следвам насоката на последното си парче, но с по-голяма прогресия на акордите преди припева, за да дам едно жизнерадостно усещане на песента, преди да се върна към по-меланхоличното настроение! Нямам търпение да видя реакцията на публиката!", споделя Lost Frequencies.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021


flash