Търси в сайта...

Принц Хари и Меган Маркъл пуснаха своя подкаст

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пуснаха своя първи подкаст в Spotify. 
 
В записа те благодариха на хората от първа линия срещу коронавируса и насърчиха пострадалите от пандемията през 2020 г., съобщи Ройтерс.
 
Херцогът и херцогинята на Съсекс са водещи на подкаста, в който размисли и надежди за новата година споделят Елтън Джон, продуцентът и актьор Тайлър Пери, шампионката по тенис Наоми Осака, други знаменитости и дори синът им Арчи.
 
Детето им Арчи също се включва в края на разговора, когато баща му го подканва да вземе участие. След това се чува и Меган, която го пита "Забавно ли е?", а момченцето отвръща - "забавно".
 
След това семейството пожелава дружно щастлива нова година! 
 
"Ще ви кажа от наше име - независимо пред какво ви изправя животът, вярвайте ни, когато ви казваме, че любовта побеждава", казва Меган. "Любовта винаги побеждава", добавя принц Хари.
 
Премиерата на подкаста беше придружена и от коледна картичка, която бившето кралско семейство разпространи за празниците. Те са избрали да не пускат снимка, за да предпазват 1-годишния си син от нездравото медийно внимание. 
 
 
2020 ще бъде запомнена и с историческото оттегляне на Принц Хари и Меган Маркъл от Кралството. Заедно с новородения си син Арчи те напуснаха Великобритания и се преместиха в Калифорния през януари, като се отказаха от титлите си и издръжката на Бъкингамския дворец. 
 
През септември те подписаха многогодишен договор за създаване на телевизионни програми с Netflix, а след което сключиха и  дългосрочната сделка за подкасти със Spotify.

Свързани новини

Платформата прекрати договора им

16.06.2023

Трейлър на "Хари и Меган": Част 2

14.12.2022

Ново кралско бебе!

15.10.2018


flash