Майли Сайръс - нова музика, без алкохол и дрога вече 6 месеца

Този петък, 14 август, очакваме премиерата на новата песен на американската поп звезда Майли Сайръс. Парчето се казва "Midnight Sky" и ще бъде част от бъдещия албум на звездата "She Is Myley Cyrus", съобщи Контактмюзик.
 
"Знам, че чакахте цяла вечност. Но му се вижда краят в петък, така че направете вашите поръчки за "Midnight Sky!", обяви 27-годишната певица.
''
Това ще бъде първата песен от Майли Сайръс за тази година. Миналата година тя представи на феновете си "Mother's Daughter" от нейното EP "She Is Coming" и парчето "Slide Away" от предстоящия ѝ седми студиен албум. Взе участие и в няколко хитови колаборации. 
 
 
Преди броени дни в интервю за сп. Variety Майли Сайръс разкри, че заедно с приятеля си Коди Симпсън са отпразнували шест месеца откакто са трезви и не употребяват алкохол и дрога. Сайръс разказа, че обича новия си начин на живот.
 
Все пак певицата сподели, че е малко разочарована, че има хора, които не споделят нейното решение и ѝ казват, че "не било забавно да си млад и трезвен".
 
Решението да спре със субстанциите Сайръс взела след като претърпяла операция на гласните струни през ноември миналата година. След това певицата не могла да говори около един месец и не е трябвало да пие.
 
Певицата споделя, че междувременно е направила проучване на корените си и се оказало, че в семейството им имало данни за пристрастяване. Затова решила да не посяга пак нито към алкохола, нито към наркотиците.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Miley Cyrus с нов мъж

10.01.2022

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

#FreshNewMusic (24-31.10.21)

01.11.2021

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020


flash