Чуй най-добрата нова музика от Ed Sheeran, Miley Cyrus, Meduza и Hozier, и James Blunt

Ed Sheeran - Оverpass Grafity

Британската музикална звезда пусна дългоочаквания си албум = и подкрепи премиерата с видеоклипа на третия сингъл от него - "Оverpass Grafity". От петък следобед видеото е гледано над 6,3 милиона пъти в YouTube. 
 
Miley Cyrus ft. Billy Idol - Night Crawling

Това не е първият дует на Miley Cyrus с легендата Billy Idol. Най-новият видеоклип към колаборацията им "Night Crawling" от последния албум на Miley, Plastic Hearts, излезе в навечерието на Хелоуин. Видеото очаквано е посветено на страховитите създания и е пълно със зомбита, танцуващи призраци и върколаци. 

Meduza ft. Hozier - Tell It To My Heart

Една нестандартна, но много приятна колаборация на диджей триото Meduza с ирландския певец Andrew John Hozier-Byrne, известен само като Hozier. Неговата музика е предимно фолк, соул и блус, но тук чуваме дълбокия му тембър в едно класическо денс парче с много емоционален текст. 

James Blunt - Unstoppable

Нищо не може да спре британския певец James Blunt, когато е влюбен. Изпълнителят скоро ще представи последния си албум  The Stars Beneath My Feet (2004-2021). Очакваме компилацията от нови песни и концертни изпълнения да излезе на 19 ноември. 


Свързани новини

На концерт в Чехия

07.12.2023

Ново от Джеймс Блънт

01.11.2023

Нов видеоклип от Джеймс Блънт

16.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Ирландецът жъне успехи

22.08.2023


flash