Black Eyed Peas записаха сингъла "Mami" с Piso 21 (видео)

Piso 21 изненадаха феновете си с "Mami", техният нов сингъл заедно с Black Eyed Peas. 
 
 
"Mami" - продуцирано от Mosty - е двуезична любовна песен, която няма нужда от превод, тя звучи като Piso 21 и Black Eyes Peas и на английски, и на испански, със силен микс от ритми като dembow, поп и хип-хоп върху забележителна ърбън основа.
 
"Black Eyed Peas винаги са ни били референция и пример, който да следваме като група. Имахме разговори с will.i.am и неговия екип за известно време да работим заедно, и най-накрая се събрахме в неговото студио в Los Angeles за 3 дни. Магията и енергията ни се комбинираха, за да създадем изкуство заедно. Тази песен беше родена като израз на любов към онази жена, в която сме влюбени. Сбъдната мечта е да можем да работим с такива гении на изкуството катоBlack Eyed Peas", казаха Piso 21 за новото си заглавие.
 
Видеото е заснето в Лос Анджелис и е създадено от идея едновременно на Black Eyed Peas и Piso 21. Режисирано е от Shadae Lamar Smith, работил върху няколко видеа на will.i.am. Видеото има футуристична ретро концепция, която произлиза от живите изпълнения по време на шоуто The Ed Sullivan Show, едно от one of the most iconic музикални шоута в Щатите между 1950 и 1970.

Свързани новини

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023

Бандата идва с нова вокалистка

05.06.2023

Бандата за първи път у нас

15.05.2023

Tiësto и Black Eyed Peas с ремикс

10.10.2022

Чуй новата музика тази седмица

16.08.2021


flash