Най-добрите музикални премиери: A7S, Ed Sheeran, Elton John и Dua Lipa, Sia, FINNEAS и още!

Лятото е в разгара си, на плажните барове се танцува и това определено си личи и в новата музика, която излиза. Ето няколко акцента от музикалните премиери в последните дни, които още повече нажежават градусите на лятното ни настроение: 
 
Британските диджеи и продуценти Joel Corry и Jax Jones се обединиха в денс парти хита "Out Out", който включва емблематичен семпъл от класиката на  Stromae - "Alors On Danse". Компания им прави пробивната рапърка Saweetie. "Сега можем да се забавляваме отново и искам всички да пуснат косите си и да излязат НАВЪН!", казват авторите на парчето. 
 
 
"Искам хората да мислят какво нирваната е за тях; рай – може би е човек, място или нещо. Тексът и вибрацията на песента са меланхолични – работят добре за когато сте тъжни и щастливи. Няма нужда от специална причина да я слушате – независимо дали имате лош ден и искате да намерите някакъв комфорт или се намирате в момента на живота си, забавлявайки се с приятели“, казва хитмейкърът A7S, който пусна каращо кожата да настръхне акустично видео към сингълa.
 

Британската звезда Ed Sheeran завлядя класациите с новия си хит "Bad Habits". Ето че сега ще завладее и дансинга с ремикса на парчето заедно с рапърите Tion Wayne и Central Cee.

Сър Elton John и британската пеница Dua Lipa направиха премиера на "Cold Heart" - микс и диско ремикс на емлематичните песни на британската легенда "Sacrifice" и "Rocket Man". 

Sia пусна новия сингъл “1+1” в колаборация с латино супер звездите Yandel и Sofia Reyes. Песента е ремиксирана от Banx & Ranx (Dua Lipa, Blackpink, Sean Paul). Оригиналната версия на  “1+1” присъства в най-новия студиен албум на  Sia, MUSIC, който събра над половин милиард стрийма от издаването си по-рано тази година.

Coyot представи новия летен сингъл – “Remember”. Текстът на песента е част от поемата на американския поет Edwin Bodney - “When a Boy Tells You He Loves You”, който в комбинация с дълбокия хаус бийт и хипнотизираща мелодия, отвеждат слушателя на емоционално пътуване. 
 
 
След мащабното им завръщане на музикалната сцена през 2020 г. с #1 хитовете "Ritmo", "Mamacita" и "Girl Like Me", както и с албума Translation, Black Eyed Peas представят нов ударен сингъл, с участието на американската рапърка Saweetie и Lele Pons.
 
 
FINNEAS, познат още като гениалният носител на Grammy продуцент и по-голям брат на суперзвездата Billie Eilish, се завръща с нов сингъл "A Concert Six Months From Now". Към него излезе и официално видео режисирано от Sam Bennett и заснето в легендарния Hollywood Bowl. Артистът обяви и дългоочаквания си дебютен солов албум Optimist , който предстои да излезе на 15 октомври.
 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023


flash