Deep Zone Project с музикален пробив в Холивуд

Deep Zone Project получиха престижна номинация в конкурса на авторитетната американска платформа "Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest". Една от най-популярните ни музикални групи бе отличена в категория "поп музика" за своята песен "Please Don’t Go". 
 
Песента е официален финалист в международния конкурс и е избрана измежду стотици кандидати от цял свят. Специално международно жури от продуценти и композитори селектира прeдложенията и дава шанс само на професионално изпипаните, отговарящи на последните международни тенденции записи.
Автор на музиката, текста и аранжимента на "Please Don’t Go" е трикратният носител на титлата "Best DJ - Bulgaria" – Dian Solo. Създателят на Deep Zone Project e и един от най-успешните продуценти и ремиксатори на Балканите, с над 20 хита достигнали №1 в различни музикални класации. Чувствените вокали в номинирания проект принадлежат на певицата на групата - Ева Мария, а китарите са дело на Danny Dimitroff, който е и талисманът на Deep Zone. 
 
В същия конкурс почетният китарист на групата - Любомир Савов (бащата на Дидо), също получи няколко номинации за свои авторски произведения. Възможно е някои от тях да бъдат включени в холивудски филмови продукции.
 
Повече за конкурса и постижението на българите може да видите на официалния сайт на Hollywood Songwriting Contest, в секцията за финалистите на 2019. 
 
Въпреки полученото признание, Deep Zone споделят, че "Please Don’t Go" няма да се разпространява по родните радиостанции и телевизии, тъй като е направена предимно за реализация в чужбина. Почитателите на групата, разбира се, могат да чуят проекта в официалния канал на Deep Zone Project в YouTube.   
 
 
Deep Zone скоро ще пуснат още няколко нови композиции в официалния си канал, а в началото на есента - и следващия си официален сингъл.

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021


flash