Maluma с първи концерт в България следващата седмица

На 10-ти юли колумбийският музикален феномен Maluma пристига за първия си концерт в България. Изпълнителят, достигнал върховете на световните класации с хитовете "Clandestino" и "Chantaje" (и двата в дует с Shakira), "Vente pa'ca" (записан с Ricky Martin), "Corazon" и "Felices Los 4" ще се качи на сцената в Арена Армеец в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18ч.
 
На 17 май се състоя официалната премиера на последния четвърти студиен албум на 25-годишния изпълнител 11:11, част от който са хитовете "НР" и "11 PM". Той съдържа общо 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката Madonna, Ricky Martin, Nicky Jam Oficial, Ozuna и други. 
 
Малко преди излизането на новия му албум, Maluma тръгна на световно турне, за да представи на живо най-новата си продукция. Турнето "11:11" , от което е част и България, минава през Европа, Северна и Южна Америка. След точно 9 дни, българските фенове ще станат свидетели на едно грандиозно шоу с много пиротехника и аудио-визуални ефекти. Подкрепен от силен лайв бенд и дванадесет танцьора, Maluma ще изпълни нови версии на някои от най-големите си хитове, както и последните си сингли "HP",  "11PM" и "Hola Señorita (María)". Специално за родната публика певецът записа и личен поздрав.
 
Juan Luis Londoño Arias, по-известен под псевдонима Maluma, е 25-годишен колумбийски регетон изпълнител и композитор, роден гр. в Меделин, Колумбия. Започва да се занимава с музика още от малък, а през 2012 Sony Music Colombia подписва договор с младия артист и издават неговия първи студиен албум, наречен Magia. В момента той вече е сред най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и абсолютен тийн идол. Артистичното име на Maluma е комбинация от двете първи букви в имената на неговата майка – Марли, на неговия баща – Луис и неговата сестра – Мануела. За него семейството е неговия най-голям вдъхновител в музикалната му кариера, и затова те винаги са неотлъчно до него, дори на световните турнета.
 
Наскоро Maluma се присъедини към поп-иконата Madonna в първата й нова песен от 4 години насам. Хитът "Меделин" е посветен на едноименния град и на Колумбия, дома на певеца, който е много скъп за него.
 
Билети за първото шоу на Maluma в България могат да се намерят в мрежата на Eventim на цени между 80 и 120 лева.

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022


flash