Чарли Шийн е обратно в играта

Чарли Шийн е трезвеник от доста време и не го крие. Актьорът даде ексклузивно интервю за Daily Mail, което е цитирано от всички световни медии.
 
Холивудската звезда казва, че се чувства "невероятно" и здравето му е "по-добро от всякога".
 
Преди 12 месеца 53-годишният Шийн най-накрая загърби алкохола, наркотиците и купоните, пише британският таблоид. Актьорът от "Взвод" и "Двама мъже и половина" казва пред изданието, че си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на "здравословни сценарии" и следене на новините.
 
Чарли реши да поеме по правилния път през декември 2017 г., след като се умори от тежкия си начин на живот.
 
Шийн призна: "Всяка нощ започваше с добри намерения, но винаги завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не помня".
 
През 2012 г. актьорът беше диагностициран с ХИВ - шокиращо разкритие, което той потвърди три години по-късно - през 2015 г.
 
Чарли признава, че единственият му порок остава тютюнопушенето, но работи и върху това. Той споделя, че роднините му са развълнувани от неговата трансформация.
 
"Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм прецизен. И децата ми наистина виждат в мен супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен. Днес те имат най-добрата версия на баща", споделя Чарли Шийн, който е горд баща на 5 деца.  

Свързани новини



flash