Дичо и Теди Кацарова с римейк на "Бялата пътека" (видео)

Новият съвместен проект на Дичо и Теди Кацарова – песента "Бялата пътека" е втората песен от заформилия се успешен тандем между двамата. 
 
След като преди шест месеца песента им "Остани" заедно със София госпел хор стана факт, Дичо и Теди отново сляха красивите си гласове в римейк на песен на легендарната група от 80-те години LZ. В оригинал песента е по текст на Жива Кюлджиева и е композирана от Христофор Захариев, дългогодишен китарист на LZ, в чиято памет е песента.
 
 
Клипът към песента е заснет от Костадин Кръстев-Коко. В него като половинка на Теди Кацарова участие взима красивият модел Иван Георгиев - шампион на България от 2015 във фитнес категорията "Менс физик". Партньорка на Дичо в клипа е френският модел Сабин Дарлет.
 
През лятото Дичо и Теди се включиха в проект "Младите хора – бъдещето на България – това сме ние". Двамата, заедно с Руди, Дули, Муден и Кукушев, записаха песента "Агресия", насочена срещу агресията в училищата. Двамата все още не споделят дали има планиран и трети съвместен дует, но със сигурност от сега мечтаят за лятно турне из България през 2019.

Свързани новини

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Дичо и DJane Monique с кавър на Сигнал

10.06.2020


flash