Щастливец от публиката ще вземе участие в шоуто на Enrique Iglesias

Най-запалените фенове на Enrique Iglesias ще получат уникалната възможност буквално да се докоснат до суперзвездата в дългоочакваното му шоу "All The Hits Live" на 6 ноември в Арена Армеец. При това, късметлиите с билет за правостоящи (на терен) не само ще бъдат на едно селфи разстояние от него, но и един от тях ще има шанса да бъде избран лично от Enrique да излезе заедно с него на сцената. 
 
Както е известно, във всеки свой концерт латино идолът има традицията да ощастливява по този начин един от най-близо намиращите се негови почитатели във фен зоната на терен. Този път изпълнителят отправя следното предизвикателство към почитателите си: да изработят най-красивия и оригинален плакат, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата чрез възгласи. Късметлията, чието творение най-много допадне на Enrique като послание и изпълнение, ще бъде избран да излезе с него на сцената. 
 
За да ги види добре Enrique, феновете трябва да са локализирани на терен - тоест да са влезли в залата с билет за една от двете зони за правостоящи - Standing или VIP Standing. Те ще могат през цялото време да се намират в непосредствена близост до него и да комуникират с него, благодарение на оригиналната конструкция на сцената, базирана на концепцията за интимна близост с публиката. Ще  го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани посредством коридор и ще циркулира непрекъснато между двете сцени, заобиколен от присъстващите.
 
Всички, които искат да се докоснат до явлението Enrique Iglesias или да станат част от шоуто му трябва да побързат и да закупят своите билети на терен още сега, защото те са почти на изчерпване, предупреждават организаторите. All The Hits Live е едно от най-бързо разпродаваните шоу-спектакли от подобен ранг в момента за цяла Европа.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Enrique Iglesias се оттегля от сцената

27.10.2021

Enrique Iglesias с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Виж Enrique Iglesias и малката Mary

21.09.2021


flash