Alek Sandar черпи нюйоркчани с "Козунака" (видео)

Вкусен ли е българският козунак за жителите на Ню Йорк реши да провери Alek Sandar в новата си песен и видео "Козунака". Идеята му хрумнала миналия Великден, когато се опитал да обясни на своите приятели в САЩ, какво представлява козунака на вкус и как се приготвя.
 
Видеото показва емблематичните места в Ню Йорк, където Alek Sandar черпи хората с козунак. Изключително колоритни, натурални и забавни - такива са реакциите на хората след след като опитат от "Козунака" на Alek Sandar. Видео премиерата е в понеделник 8-ми октомври,а кадрите акцентират върху хората от различни култури и страни заснети на "Тайм Скуеър", Сохо и на други места в Манхатън.
 
 
За осъществяване на видеото един от проблемите е бил намирането на козунак. След доста търсене на определената бройка на молбата на Alek Sandar откликва един евреин. Собственикът на една от най-старите сладкарница в East Village поема поръчката и по традиционна българска рецепта изпълнява определената бройка. За всеки един козунак Alek Sandar плаща по 50 долара, но... "Цената си заслужаваше, защото бяха наистина вкусни и хората ги харесаха още от първата хапка", обясни самият Alek Sandar.
 
"Забавни и неочаквани ситуации по време на снимките никога не липсват, когато работиш с Alek Sandar", споделя режисьорът на видеото Callum Reynolds-Gilmore. "Сигурен съм, че зрителите ще видят Ню Йорк чрез това забавно видео с целия колорит, светлини и разнообразието на националности от хора. Снимали сме естествени реакции на хора, тук наистина всеки може да те изненада!"
 
"Козунака" е по музика на Alek Sandar, аранжимента и бийта са на Никола Томов и Alek Sandar, които работиха и по предишния проект на певеца "Хей Мами".

Свързани новини


Коментари


flash