Josh Wink със специален сет в София

Легендата на световната електронна сцена Josh Wink пристига за ексклузивен сет в "Терминал 1" по покана на самия клуб този петък, 12 октомври, информира MySound.bg. 
 
Той лети директно от Щатите - само за две дати в Европа: София и Лайпциг. Локацията на популярното столично заведение е с капацитет от само 500 души, което прави гостуването на диджея изключително специално. А то е част от серия ивенти с основна идея големи имена да бъдат представени максимално близо до аудиторията. 
 
 
За още по-богата атмосфера и удоволствие на феновете, заедно с Josh Wink в програмата на петъчната вечер ще се включат двама от най-ярките представители на Metropolis - Ясен Петров и DJ Steven. Първият от тях ще открие вечерта с тричасов сет от 23.00 ч., като вратите на "Терминал 1" отварят час по-рано. Точно в 02.00 ч. на сцената ще излезе хедлайнърът, който ще вихри зад пулта минимум два часа. Веднага след него - до самия край в 08.00 ч., събитието ще бъде продължено концептуално от DJ Steven.
 
Билетите са в продажба чрез мрежата на Eventim.bg и партньорските каси, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на пропуските е ограничен до 400. 

Свързани новини



flash