Pavell & Venci Venc` участват в дебютния сингъл на Ева Пармакова

Една от най-силните участнички в петия сезон на "Х Factor" Ева Пармакова представи дебютния си сингъл "Ти губиш", записан с участието на хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc`, съобщава avtora.com. 
 
 
Музиката на песента е дело на Павел Николов, a.k.a. Pavell, и на Искрен Тончев-Искрата. За текста към тях се присъединяват Венцислав Чанов, a.k.a. Venci Venc’, и самата Ева Пармакова. 
 
Идеята за видеото идва от нестандартния подарък, който Pavell прави на Venci Venc` за рождения му ден през юни – индиански пера. Малко след това двамата предлагат на Ева сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика. 
 
Видеоклипът е и режисьорски дебют за Pavell, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни, а локациите са две от най-красивите места в България – Крушунските водопади, област Ловеч, както и пещерата "Стълбицата", където певицата смело слиза за снимките, въпреки табелата "Опасно за здравето". 
 
"От момента, в който стъпих в студиото, до снимането на последния кадър от видеото към песента чувствах само подкрепа и позитивизъм от всички около мен. Началото беше в студиото с Pavell и Iskrata и песента се случи отведнъж! А снимките бяха супер яко приключение сред невероятната ни българска природа", споделя 16-годишната изпълнителка.
 
Ева Пармакова, която е внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров, се занимава с музика от 5-годишна. Нейната звезда изгря на сцената на петия сезон на "Х Фактор" и представи таланта ѝ пред българската публика. След финала на предаването изпълнителката се присъединява към лейбъла "Вирджиния Рекърдс".

Свързани новини

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

Ева Пармакова с подкрепа от MTV Dance

09.04.2020

Ева Пармакова - "Runnin’"

07.02.2020

Ева Пармакова - "Lipstick"

24.10.2019

Наши артисти превземат MTV Dance

04.06.2019


flash