Хитов турски диджей записа песен с Ева Пармакова - "Runnin’"

Историята е с главни герои певицата и финалист в петия сезон на "X Factor" Ева Пармакова и един от най-хитовите турски диджеи - Hakan Akkus. Hakan случайно попада на видео на Ева в YouTube, впечатлява се както от блендата на гласа й, така и от сценичното й поведение, и й пише в Инстаграм с предложение да влезе като вокал в негов трак. 
 
 
Започва активна комуникация с екипа на "Вирджиния Рекърдс" и няколко имейла по-късно, Ева вече е в студиото, където заедно с Иво Добрев създават вокалната линия и текста на песента. Наричат парчето "Runnin’", защото разказва за красиво любовно бягство. Звученето му е комбинация между ултра модерен бийт с приятен ориенталски елемент и чувствения вокал на Ева Пармакова.
 
"Истински впечатлена съм от Hakan. Удивително е как нашата колаборация се роди без дори да сме се срещали в студиото. Особено благодарна съм и на Иво Добрев, който ме усети и ми помогна за мелодията и текста.  Обичам това парче и се надявам да е успешно и отвъд България.", споделя Ева Пармакова.
 
"Харесах гласа и харизмата на Ева, има нещо различно в нея, супер интернационално и привлекателно." казва Hakan Akkus, който става известен с летния хит "I Can’t Be", достигнал 88 млн. гледания в YouTube и над 8 млн. стрийма в Spotify.
 
Първите реакции за трака са обещаващи не само у нас, но и в Русия, Турция, Румъния, Гърция, Израел и Полша, където то вече е лицензирано. Песента тръгва с анимирано видео, създадено в Австрия.

Свързани новини

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

Ева Пармакова с подкрепа от MTV Dance

09.04.2020

Ева Пармакова - "Lipstick"

24.10.2019

Наши артисти превземат MTV Dance

04.06.2019

Ева Пармакова записа "Тell Me Right"

27.03.2019


flash