Палестинката Nour е специален гост на No Orders x Playa Stories на 25 юли

Горещата палестинка Nour е специален гост на третото издание на No Orders x Playa Stories на 25 юли. 
 
През годините Nour се отдава на търсенето на звукът, който най-точно отразява душата и музикалните й възгледи. Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие – първо в Тулум, Мексико и след това по цял свят. Музикалният й стил е комбинация от deep house, органична перкусия и етно мотиви, плод на културното й наследство и преживявания по света. Според почитателите най-точното определение на нейният стил е музика, която те кара да се чувстваш на правилното място в точния момент. Nour e работила на една сцена с имена като LUM, NU, Acid Pauli, Lee Burridge, Christopher Schwarzenegger, Dimitri from Paris и Louie Vega.
 
През това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stores, които са вдъхновени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.
 
Резидент на поредицата събития е продуцентът и диджей Diass. No Orders x Playa Stories дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти. По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-ти август, организаторите ще срещнат публиката и с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret. Част от артистичният колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.

Свързани новини



flash