Михаела Филева обича "Без етикети" (видео)

Михаела Филева представи своята нова песен и видеоклип – "Без етикети". Сингълът се появи като музикален предвестник за слънчевите дни и прекараните мигове на открито. 
 
 
Във видеото, режисирано от Людмил Иларионов–Люси, Михаела Филева избира истинската форма на комуникация, заедно с артистичния фотограф и кинематограф Юлиян Василев в главната мъжка роля. Двамата споделят вълнуващи моменти, водени от желанието да обичаш "Без етикети".
 
В новия си музикален проект Михаела Филева работи заедно с музикалния продуцент Веселин Ценов–Algoriddim и Искрен Тончев–Искрата, който участва в изготвянето на аранжимента. За него се включва и Боян Христов, на когото Михаела се довери с предишния си сингъл, "Последни думи"
 
"Без етикети" е още една песен с вдъхновяващ текст и ценни послания, които Михаела написва заедно с рапъра Николай Николов - "X". Песента ще бъде част от дългоочаквания втори студиен албум на певицата, който ще излезе през месец май. Освен новата продукция, рилийзът ще включва и специална акустична част с най-популярните парчета на Михаела Филева. 

Свързани новини

Михаела Филева с концерт в зала 1 на НДК

06.12.2018

Михаела Филева с нова песен

28.09.2018

Михаела Филева и Искрата с нов дует

29.06.2018

Михаела Филева в Sofia Live Club

13.03.2018

Михаела Филева записа акустичен дует

22.12.2017

Коментари


flash