David Guetta отново с Martin Garrix в сингъла "Like I Do" (аудио)

Успехът на "So Far Away" все още не е утихнал, а David Guetta и Martin Garrix вече си сътрудничат отново, този път за сингъла "Like I Do", с участието на Brooks. 
 
Парчето представя смесица от хаус и поп музика, комбинирана с красиви вокали. Двамата изпълнители направиха препратки към песента по време на концертите си в целия свят през изминалите две седмици, а днес "Like I Do" може да се намери на всички дигитални платформи.
 
 
Не е тайна, че David и Martin са много добри приятели и обичат да правят музика заедно.  "Когато влязохме в студиото, вече бяхме работили по няколко парчета. След като видяхме успеха на "So Far Away" решихме веднага да направим още едно парче заедно", казва David Guetta. Martin Garrix добавя: "David е легенда. Изпитвам огромно уважение към него като артист и съм много щастлив, че имахме възможността да издадем още едно парче заедно с невероятния Brooks, с когото съм работил по други проекти. Мисля, че той е един от най-талантливите продуценти." 
 
 
Предишната обща песен на двамата артисти, "So Far Away", се изкачи на 18 място в класацията на Spotify и на 21-во в тази на iTunes, и получи милиони слушания, както и над 58 милиона гледания на официалното си видео. Новият сингъл "Like I Do" е придружен от текстово видео.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash