DJ Feder си сътрудничи с козметичен бранд за клипа на "Breathe" (видео)

С новата колекция Artist Color Shadow, Make Up For Ever и Feder размиват границата между грим и музика. Легендарната колекция Artist Shadow сега е преработена в Artist Color Shadow. Безкрайните й възможности за смесване са вдъхновили майстора на миксове и артист на сцената Feder да създаде парчето си "Breathe", канейки потребителите да си поиграят с цветовете и да създадат собствен цветен микс.
 
 
"Винаги съм свързвал музиката с цветове и емоции, които са в същността на творческия ми процес.", споделя изпълнителя. "Вдъхнових се от безкрайната цветова гама на Artist Color Shadow, за създаването на парчето "Breathe", харесвам концепцията за създаване на музика, вдъхновена от вибрациите на цветовете. Много се вълнувам да работя с Make Up For Ever и да бъда част от този проект." 
 
За създаването на въздействащо, вдъхновяващо и енергично видео към "Breathe", брандът си сътрудничи с британския авангарден фотограф Rankin. "От момента, в който чух парчето на Feder "Breathe", исках да направя видео към него, а мелодията е незабавна денс класика. Харесва ми факта, че Make Up For Ever правят такъв проект. Те поставят изкуството в маркетинга за гримове.", казва Rankin.
Сега е време да създадете свой цветен микс!
 
Всички фенове на грима и музиката са поканени да изразят себе си чрез създаването на свой собствен микс и споделянето на палета с персонализирани сенки за очи в социалните мрежи. Хората могат да създават свои комбинации от цветове и да персонализират собствена палета Artist Color Shadow, използвайки система с адаптивни магнитни кутии, които могат да задържат всякакви пълнители като сенки за очи и пудра за лице. Тези кутии могат да се използват повторно и идват в различни формати, с от 1 до 32 пълнителя. Творчеството няма граници.

Свързани новини



flash